Per què participem en activitats medi ambientals?

La nostra escola sensibilitzada en construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat, participa activament en temes medi ambientals.
Temes quotidians, com ara el reciclatge o la recollida selectiva dels residus, els embolcalls dels entrepans
o la recuperació de materials de rebuig, tenen una especial consideració des del punt de vista educatiu,
i queden incorporades al currículum.
Cada curs ens plantegem nous reptes per sensibilitzar el nostre alumnat.





dijous, 18 d’octubre del 2012

SORTIDA D' E.INFANTIL AL PARC DEL GUINARDÓ


  SORTIDA D'EI AL PARC DEL GUINARDÓ



Les nenes i nens d'Educació infantil hem fet la primera sortida al Parc del Guinardó per iniciar el  projecte d'educació ambiental que durem  a terme enguany.  Aquest projecte ens servirà per  aprendre característiques  molt interessants sobre els  insectes, ocells i altres animals que ens envolten i tenim més a prop.
Abans de fer aquesta sortida hem fet un treball inicial a la classe, on hem  expressat el que suposàvem trobar al parc. Han sortit coses molt divertides!
Un cop al parc  hem vist formigues buscant  llavors, també hem trobat uns quants nius on  guarden reserves d'aliment per l'hivern.  Caminant  una mica més, hem trobat plomes d'ocell i per la seva mida hem pensat que eren de coloms... després hem vist uns quants!
Endinsant-nos una mica més a l'interior del parc hem trobat un cargol bover , hem tingut molta sort perquè ha tret el cap i les banyes.  Hem aprofitat per cantar-li la cancó de "Cargol treu banya".
Com ja havíem caminat una mica i començavem a estar cansats ens hem assegut en uns bancs molt llargs per descansar i ens hem quedat tots i totes en silenci per escoltar el cant dels ocells.
Desprès hem continuat la marxa per altres indrets del parc, hem vist bolets i hem cantat la cançó de "Sóc un bolet".
Donant la volta per tornar ens hem trobat amb una abella que no parava de volar , també hem trobat pinyes sota un pi i una d'elles estava rosegada, això ens ha fet pensar que potser  en aquest parc hi han esquirols o ratolins de camp!
Finalment  abans de tornar a l'escola ens hem aturat  als gronxadors per jugar una estona.
A la tarda hem parlat de tot això que havíem vist i hem fet un dibuix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada